0118 583 940

facebook googleplus

restaurant verdi

Vlees en Vis

Vleesgerechten

Gebakken Kipfilet met Provinciaalse saus  ...........................   16,00

Gebakken  Hollandse Biefstuk met roompepersaus  ..........    18,00

Gebakken  Hollandse Biefstuk met gebakken champignons  18,00

Gegrilde Lamskoteletten met rode wijnsaus  …......................  18,50

Gegrilde Entrecote met rode wijnsaus  ………………………….  19,00

Gegrilde Rib-eye steak met roompepersaus  …………………..  19,00

Visgerechten

Gamba’s gegrild met knoflook  ..................................................   17,50

Verse Slibtong, 3 mooie tongetjes gebakken in roomboter ..   17,50

Gebakken Zalmfilet met witte wijnsaus ………………………    18,00

Boterzachte Forel gevuld met groenten en gegaard in folie …   18,00

Gebakken Kabeljauwfilet met ravigotesaus   ………………    19,00

Vismix combinatie van gebakken vissoorten  ......................   19,50

Zeetong 450/500 gram, gebakken in roomboter, afgeblust met citroen  ……………………………………  29,50

Deze gerechten worden geserveerd met aardappelen en groentengarnituur.